NIKKO RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1372 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nikko Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 23:07 Keurig en netjes geleverd! Dank, NYPWaddinxveen!
31 mei 2024 om 23:54 Precies op tijd en het was heerlijk! Zelfs een gratis fles wijn door de grote bestelling! Erg vriendelijke bezorger!
17 mei 2024 om 19:46 Eigenlijk hebben we altijd prima sushi, maar vanavond was het echt niet lekker. De sushi leek van gisteren, en zag er niet fris uit. Jammergenoeg de helft weg moeten doen!
24 apr 2024 om 19:27 Heerlijke sushi na 45 min bezorgd, wij hadden geen haast dus helemaal prima
14 mrt 2024 om 20:59 Ik had aangegeven voor bezorgtijd 18:30 en kwam 30 minuten later. De sushi die warm had moeten zijn was koud. Kwaliteit van de zalm en tonijn was super, maar de rest was smakeloos helaas. Erg jammer! Ik had meer verwacht van restaurant Nikko.
12 mrt 2024 om 8:35 Ik vind de vis te dik gesneden en erg koud. Ik had gevraagd of er iets gewisseld kon worden in een box. Dat is niet gedaan. Verder vind ik het assortiment ook wat aan vernieuwing toe bij nikko.
24 feb 2024 om 20:26 Elke keer een grote portie, fresh! Lekker!
18 jan 2024 om 10:32 Het is altijd goed. Zoals kwaliteit en bezorging.
16 jan 2024 om 21:07 Perfect
29 dec 2023 om 20:00 Normaal altijd lovend maar nu was de rijst heel koud. Bezorging duurde heel lang en toen ik belde zeiden ze dat eraan kwam, het kwam een klein half uur later. Bezorger stond voor de verkeerde deur. Baalde enorm heb ook nog gemaild maar geen reactie.
17 dec 2023 om 19:42 Heerlijke sushi en uitstekende bezorging
2 dec 2023 om 20:33 In de middag besteld en op tijd geleverd!